bu sıcak yaz aylarında soğuk ve ilgisiz tavırlarıyla içimizi serinlettikleri için t7 mühendisliğe teşekkür ediyorum. kapısının önünden geçmeyeceğim bir firma.
“Kendilerini mühendislik firması sanıyorlar ama en temel nezaket ve iletişimden uzaklar. Ego çok, çözüm sıfır.”
İnan bey size ve firmanıza teşekkür ederim. Hızlı bir şekilde sayaç gaz açılışı ve kombi kullanımı gerçekleşti. Tekrar teşekkürler.
Deneyimli tecrübeli bir firma ,verilen hizmetten çok memnun kaldım inan bey aracılığıyla hızlı güvenilir bir iletişim eşliğinde doğalgaz kombi konusunda yardım aldım herkese öneririm
Firmanız yetkilisi İnan Bey ile 14 yıl önce kendi dairem ve apartman doğalgaz tesisatı hizmeti almıştım. Mükemmel işçilik, hızlı geri gönüş ve en önemlisi GÜVEN veren yaklaşımı için İnan Bey ve tüm ekibe teşekkürler. Mesleki açıdan da çokça yönlendirme yaptığım ve tüm geri dönüşlerin olumlu olması ayrı bir gurur. En iyi fiyat, güler yüzlü hizmet..
İşim hızlı çözülsün ama aynı zamanda güvenilir ve kaliteli olsun derseniz doğru adrestesiniz
Uygun fiyat, güzel ve temiz işçilik. Emeklerinize sağlık T7 Mühendislik...
Kombi degisim islemi icin calisma sansimiz oldu .Inan bey ozellikle cok yardimci oldu cokda temiz bir iscilik oldu .hersey icin cok tesekkur ederiz.
Kentsel dönüşüm sürecinde yeniden inşa edilen binamızın gaz ve tesisat işlemlerini titizlikle ve büyük bir profesyonellik içerisinde tamamlamış olmanızdan dolayı sizlere
içten teşekkürlerimi sunarım.
Sahip olduğunuz iş ahlakı, teknik bilginiz ve alana hâkimiyetiniz sayesinde süreç boyunca hem güven duyduk hem de hiçbir aksaklık yaşamadan işlerimizin tamamlanmasını sağladık. Bu alandaki tecrübeniz ve çözüm odaklı yaklaşımınız, firmanızı dört dörtlük bir hizmet anlayışına sahip örnek bir kuruluş haline getirmektedir.
Tüm emeğiniz ve katkılarınız için bir kez daha teşekkür eder, başarılarınızın devamını dilerim.
Eski kombimizi yanisiyle degistirmek istiyorduk cok yerden fiyat bilgi aldim ve sonunda İnan bey in yardim ve yönlendirmesiyle T7mühendislikten degisim yaptirdim. İyi ki de yaptirmisim, tecrübe bilgi ve her sorumuza telefonumuza hizlica cevap bulabildik. İnan Bey ve Erkan Bey e emeklerinden dolayi cok tesekkur ediyorum. Cok hizli bi sekilde kurulum ve gaz acma islemleri tamamlandi emeginize saglik.
Evimize kombi montajı için T7 mühendislik ile çalıştık. İnan bey olsun, montajı yapan arkadaş olsun her konuda memnun kaldım, yaptıkları işide kaliteli ve özenle yapıyorlar. Telefon numaralarınıda aradığımızda hemen yanıt alabildik. Emekleri için çok teşekkür ederim
Ömrünü dolduran kombimiz yerine internette araştırma yaparken ulaştım kendilerine. Öncelikle Mustafa Bey'e hafta sonu olmasına rağmen telefona cevap verip detaylı bilgilendirmeleri için çok teşekkür ederim. Ayrıca konuyu aktardığı ve süreci ilerleten İnan Bey teşekkürlerimi borç bilirim. Uzakta olduğum halde aynı gün içerisinde söz verdikleri gibi tedarik ve montajı tamamladılar. Keşke herkes sizin gibi çalışsa. Gözünüz kapalı güvenebilirsiniz. Emeği geçen tüm çalışan arkadaşlara teşekkürler.
İnan bey işinde çok ilgili ve başından sonuna kadar çok işini çok güzel yaptı
Evimize kombi montajı için T7 mühendislikle çalıştık. En çok memnun kaldığım husus; herşeyi milimetrik olarak dizayn etmeleri ayrıca ne zaman İnan beyi arasak ,bilmediğimiz hususlarda her zaman telefonlarımıza yanıt verdiler.. Sağolsunlar.
Mükemmel işçilikleri ve güler yüzlü personelleri var.
Kaliteli firma,iş anlayışı ve işçilikleri gerçekten iyi…
Kendileri çok düzgün işletmeci, işi zamanında teslim edip bizi çok memnun ettiler. Herkese referans olabilirim :))
T7 Mühendislik olarak Mustafa bey yoneticiliginde, Mercan evlerine (70 daire) kombi ve kolon tesisatıni rekor bir zamanda (10 gün) kimsenin soğukta kalmadan kısa bir sürede kurulum ve gazını açtı. Teşekkür ediyorum. İşini sağlam yapan ve kaliteye önem veren firma. Teşekkürler T7 MÜHENDİSLİK.
1 - 5 Arasında Puan Veriniz
Yorum
Lütfen yorumunuzu girin!