T7 Mühendislik Mekanik Tesisat Isıtma Soğutma Havalandırma Endüstriyel Doğalgaz Ve Yangın Tesisat

Firma No
6725353906134703416
Sektör
Mekanik İş Yüklenicisi
Adres
Fikri Altay, 6183. Sk. 30 A, 35560 Karşıyaka/İzmir
Telefon
0545 328 68 24
Web Site
www.t7muhendislik.com.tr/
Görüntülenme
7
Yorum Sayısı
18
Yorumlar

Eymen Uyar

06.09.2025

bu sıcak yaz aylarında soğuk ve ilgisiz tavırlarıyla içimizi serinlettikleri için t7 mühendisliğe teşekkür ediyorum. kapısının önünden geçmeyeceğim bir firma.

Çağrı Yesilyurt

06.09.2025

“Kendilerini mühendislik firması sanıyorlar ama en temel nezaket ve iletişimden uzaklar. Ego çok, çözüm sıfır.”

Evren

01.08.2025

İnan bey size ve firmanıza teşekkür ederim. Hızlı bir şekilde sayaç gaz açılışı ve kombi kullanımı gerçekleşti. Tekrar teşekkürler.

tugay aras

21.07.2025

Deneyimli tecrübeli bir firma ,verilen hizmetten çok memnun kaldım inan bey aracılığıyla hızlı güvenilir bir iletişim eşliğinde doğalgaz kombi konusunda yardım aldım herkese öneririm

Serkan Güler

17.07.2025

Firmanız yetkilisi İnan Bey ile 14 yıl önce kendi dairem ve apartman doğalgaz tesisatı hizmeti almıştım. Mükemmel işçilik, hızlı geri gönüş ve en önemlisi GÜVEN veren yaklaşımı için İnan Bey ve tüm ekibe teşekkürler. Mesleki açıdan da çokça yönlendirme yaptığım ve tüm geri dönüşlerin olumlu olması ayrı bir gurur. En iyi fiyat, güler yüzlü hizmet..

Nesrin Karaman

17.07.2025

İşim hızlı çözülsün ama aynı zamanda güvenilir ve kaliteli olsun derseniz doğru adrestesiniz

Cagdas Cakan

17.07.2025

Uygun fiyat, güzel ve temiz işçilik. Emeklerinize sağlık T7 Mühendislik...

Esma Kiratli

16.07.2025

Kombi degisim islemi icin calisma sansimiz oldu .Inan bey ozellikle cok yardimci oldu cokda temiz bir iscilik oldu .hersey icin cok tesekkur ederiz.

Atadan Aytekin

07.05.2025

Kentsel dönüşüm sürecinde yeniden inşa edilen binamızın gaz ve tesisat işlemlerini titizlikle ve büyük bir profesyonellik içerisinde tamamlamış olmanızdan dolayı sizlere içten teşekkürlerimi sunarım. Sahip olduğunuz iş ahlakı, teknik bilginiz ve alana hâkimiyetiniz sayesinde süreç boyunca hem güven duyduk hem de hiçbir aksaklık yaşamadan işlerimizin tamamlanmasını sağladık. Bu alandaki tecrübeniz ve çözüm odaklı yaklaşımınız, firmanızı dört dörtlük bir hizmet anlayışına sahip örnek bir kuruluş haline getirmektedir. Tüm emeğiniz ve katkılarınız için bir kez daha teşekkür eder, başarılarınızın devamını dilerim.

ertan özer

02.05.2025

Eski kombimizi yanisiyle degistirmek istiyorduk cok yerden fiyat bilgi aldim ve sonunda İnan bey in yardim ve yönlendirmesiyle T7mühendislikten degisim yaptirdim. İyi ki de yaptirmisim, tecrübe bilgi ve her sorumuza telefonumuza hizlica cevap bulabildik. İnan Bey ve Erkan Bey e emeklerinden dolayi cok tesekkur ediyorum. Cok hizli bi sekilde kurulum ve gaz acma islemleri tamamlandi emeginize saglik.

serdar ergin

01.03.2025

Evimize kombi montajı için T7 mühendislik ile çalıştık. İnan bey olsun, montajı yapan arkadaş olsun her konuda memnun kaldım, yaptıkları işide kaliteli ve özenle yapıyorlar. Telefon numaralarınıda aradığımızda hemen yanıt alabildik. Emekleri için çok teşekkür ederim

Barış Koçak

24.02.2025

Ömrünü dolduran kombimiz yerine internette araştırma yaparken ulaştım kendilerine. Öncelikle Mustafa Bey'e hafta sonu olmasına rağmen telefona cevap verip detaylı bilgilendirmeleri için çok teşekkür ederim. Ayrıca konuyu aktardığı ve süreci ilerleten İnan Bey teşekkürlerimi borç bilirim. Uzakta olduğum halde aynı gün içerisinde söz verdikleri gibi tedarik ve montajı tamamladılar. Keşke herkes sizin gibi çalışsa. Gözünüz kapalı güvenebilirsiniz. Emeği geçen tüm çalışan arkadaşlara teşekkürler.

nazlı çisel oner

23.02.2025

İnan bey işinde çok ilgili ve başından sonuna kadar çok işini çok güzel yaptı

Faruk Çiçek

18.02.2025

Evimize kombi montajı için T7 mühendislikle çalıştık. En çok memnun kaldığım husus; herşeyi milimetrik olarak dizayn etmeleri ayrıca ne zaman İnan beyi arasak ,bilmediğimiz hususlarda her zaman telefonlarımıza yanıt verdiler.. Sağolsunlar.

Okan Depçi

24.08.2023

Mükemmel işçilikleri ve güler yüzlü personelleri var.

Kudret Çavdarlar

19.07.2023

Kaliteli firma,iş anlayışı ve işçilikleri gerçekten iyi…

Fatih Çalık

10.03.2023

Kendileri çok düzgün işletmeci, işi zamanında teslim edip bizi çok memnun ettiler. Herkese referans olabilirim :))

Ahmet Murat Çağlı

21.11.2022

T7 Mühendislik olarak Mustafa bey yoneticiliginde, Mercan evlerine (70 daire) kombi ve kolon tesisatıni rekor bir zamanda (10 gün) kimsenin soğukta kalmadan kısa bir sürede kurulum ve gazını açtı. Teşekkür ediyorum. İşini sağlam yapan ve kaliteye önem veren firma. Teşekkürler T7 MÜHENDİSLİK.

Lütfen ad soyad girin!
Lütfen geçerli bir e-posta adresi girin!
Lütfen yorumunuzu girin!
Yasal Uyarılar

Bu işletme kaydı, Bikonum.com tarafından kamuya açık kaynaklardan alınan bilgilerle otomatik olarak oluşturulmuştur. Listelenen işletmeler site tarafından onaylanmış veya doğrulanmış değildir.

Bikonum.com, 5651 sayılı Kanun kapsamında yer sağlayıcıdır; sitede yer alan bilgiler resmi nitelik taşımaz, doğruluk ve güncellik garantisi verilmez. Bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden site sorumlu tutulamaz.

Konum size aitse düzenleme veya kaldırma talebinde bulunabilirsiniz.

Bi'Konum